Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sjef I Eget Liv Foredrag

Sjef I Eget Liv Foredrag. Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose. Web ingvard wilhelmsen er professor emeritus ved universitetet i bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri.

Oslo og Follo lokallag Sjef i eget liv foredrag med professor
Oslo og Follo lokallag Sjef i eget liv foredrag med professor from stoffskifte.org

Web la 2022 bli året da du ble “sjef i eget liv”!ingvard wilhelmsen prater om hvordan vi takler press, omstilling, usikkerhet og risiko. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv. Sjef i eget liv med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller ingvard wilhelmsen salen med kloke ord og sunn fornuft.

Dersom Noen Skal Være Sjef I Ditt Liv, Må Det Være Deg Selv.


Det meste av det som skjer her i livet kan vi ikke. Han holder foredrag for utsolgte hus. Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose.

Ingvard Wilhelmsen Prater Om Hvordan Vi Takler Press, Omstilling, Usikkerhet Og Risiko.


Det var flere ting jeg festet meg ved, og en av dem var hvilke holdninger vi har til oss selv, der. Web la 2022 bli året da du ble “sjef i eget liv”! Web la 2022 bli året da du ble «sjef i eget liv»!

Han Har I 23 År Drevet Den Anerkjente Hypokonderklinikken I.


Web la 2022 bli året da du ble “sjef i eget liv”!ingvard wilhelmsen prater om hvordan vi takler press, omstilling, usikkerhet og risiko. Sjef i eget liv med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller ingvard wilhelmsen salen med kloke ord og sunn fornuft. Web sjef i eget liv.

Web Ingvard Wilhelmsen Er Professor Emeritus Ved Universitetet I Bergen Og Spesialist I Indremedisin Og Psykiatri.


Web i går var jeg å hørte på ingvard wilhelmsen, med foredraget, «sjef i eget liv». Web la 2022 bli året da du ble “sjef i eget liv”!ingvard wilhelmsen prater om hvordan vi takler press, omstilling, usikkerhet og risiko. Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft.

Det Meste Av Det Som Skjer Her I Livet Kan Vi Ikke.


Det meste av det som skjer her i. Det meste av det som skjer her i livet kan vi ikke. Web wilhelmsen utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene.

Post a Comment for "Sjef I Eget Liv Foredrag"